Despre Noi

Povestea noastră nu e de ieri, de alaltăieri, ci a început în anul 1994 când am deschis primul punct de lucru în localitatea Seini, jud. Maramureș. 

În acea perioadă nu exista o gamă de bijuterii la fel de variată ca și acum, astfel încât bijutierii noștri pricepuți realizau manual obiecte din aur si din argint, după modele din cataloage sau modele aduse de clienți. Cei care ne calcă pragul și astăzi ne recunosc după modelele unicat lucrate în atelierul nostru.

Timpul a trecut, piața și cerințele clienților s-au schimbat, așa că am fost nevoiți să ne adaptăm. Cu o experiență de peste 20 ani, am încercat să aducem în magazine modele de bijuterii dintre cele mai actuale și să fim în pas cu noile tendințe.

În preajma Târgului de Mărțișor din anul 2019 am hotărât să extindem aria de clienți și să dezvoltăm partea de online. Am creat pagina de Facebook Bijuteria Hofer, iar primele produse livrate în țară au fost brățările cu șnur și pandantiv din aur ambalate în mărțișoare.

Clienții au început să aibă încredere în noi, fapt pentru care am încercat să ne îmbunătățim tot mai mult serviciile, să livrăm produsele noastre în cel mai scurt timp și să răspundem prompt la mesaje.

Experiența vânzărilor online ne-a condus la realizarea unui magazin online unde clienții noștri să poată vedea produsele noastre într-un mod mult mai organizat.

În prezent, comercializăm o gama variată de bijuterii din aur și din argint, dar realizăm și reparații de bijuterii. Pentru mai multe informații despre produsele noastre sau pentru solicitări suplimentare, accesați sectiunea Contact.

BIJUTERIA HOFER – cadouri de prețuit

Urmărește-ne pe social media


LIVRARE RAPIDĂ

Pregătirea comenzilor durează între 2-4 zile lucrătoare.

AMBALAJ GRATUIT

Primești produsele noastre ambalate în săculeț sau cutie cadou.

GRAVURĂ PERSONALIZATĂ

Costul gravurii personalizate este inclus în preț.

PREȚ PE GRAM

Prețul produselor din aur este pe gram, nu pe model.

VEZI PRODUSELE ÎN MAGAZIN

Produsele se gasesc și în magazinul fizic în limita stocului disponibil.

Shopping Cart